Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Automower® 430X NERA

970 53 52-21
41 900
Saldo 2
Produktfråga

Vad vill du veta om Automower® 430X NERA?

Skicka

Beskrivning

Ytkapacitet: 3200 m²
Maximal lutning inom arbetsområdet: 50 %
Stöldspårning via GPS: Ja
Ultraljudsensor: Nej
Objektdetektering: Radarsensor
App-styrd: Automower® Connect

Avancerad robotgräsklippare som ger perfekt resultat på komplexa gräsmattor upp till 3200 m². Uppnå precisionsklippning med virtuella gränser via Automower® Connect-appen och Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit som finns tillgängliga som tillbehör. Designad för estetisk perfektion och med smarta funktioner som intelligent undvikande av föremål, hantering av sluttningar med upp till 50 % lutning och GPS-assisterad navigering. För en skräddarsydd gräsmatta 24/7 kan olika arbetsytor med olika inställningar skapas. Tillfälliga ytor där klipparen inte får vistas skapas också enkelt från din smarta telefon med Automower® Zone Control.

Tillgänglig utan begränsningskabel
Automower® NERA-serien, kompatibel med det intelligenta Husqvarna EPOS™ (plug-in-kit), erbjuder dig friheten av ett helt anpassningsbart gräsmatteunderhåll genom att skapa virtuella gränser genom satellitbaserad teknik istället för fysiska begränsningskablar.
Automower® Zone Control
Automower® Zone Control låter dig skapa arbetszoner och temporära klippfria zoner via Automower® Connect app, utan att ändra på installationen. Ger dig mer kontroll att kunna definiera olika arbetsområden på din gräsmatta och tillämpa olika scheman och klipphöjder för var och en av arbetsområdena. Eller för att förhindra robotgräsklipparen från att klippa i områden genom att skapa temporära klippfria zoner, där Automower® inte får vara.
Upptäcker och undviker föremål
Inbyggd teknik hjälper gräsklipparen att upptäcka och undvika föremål, vilket minskar risken för oplanerade stopp. Detekteringsläget minskar hastigheten och gör kollisioner mjukare och läget för att undvika föremål får gräsklipparen att vända bort och undvika kollisioner.
Automower® Connect app
Njut av bekvämligheten med fullständig kontroll från din smarta telefon med Husqvarna Automower® Connect-app. Du kan hantera och övervaka din Husqvarna robotgräsklippare och slippa uppgiften att klippa din gräsmatta med tillförlitligheten att alltid uppnå ett premiumresultat. Gör din gräsmatta så bekymmersfri som möjligt med Automower® Connect. Mobil, Wi-Fi och Bluetooth®-anslutning tillgänglig, beroende på modell.*

*Bluetooth®-anslutning erbjuder upp till 30 meters räckvidd. Wi-Fi-anslutning ger täckning från var som helst i världen när gräsklipparen är ansluten till Wi-Fi. Mobilkommunikation ger täckning från var som helst i världen och inkluderar ett 10-årigt mobildataavtal*. *Det medföljande Automower® Connect- 10-årskontraktet gäller endast om en tredje part tillhandahåller tillräcklig mobiltäckning i området.

GPS-stödd navigering
Inbyggt GPS-system kartlägger trädgården.
Smart hem- integration
Alla Husqvarna Automower®-modeller med mobil- eller Wi-Fi-anslutning är kompatibla med Amazon Alexa och Google Home. Det betyder att du kan utföra de vanligaste röstkommandona som start, stopp, parkera och få statusuppdateringar från din gräsklippare genom att helt enkelt fråga din röstassistent, använda den i IFTTT-rutiner mm. Med Automower® Connect kan du också integrera din robotgräsklippare med ditt Gardena Smart System och låt klippning och vattning fungerar tillsammans.
Smarta funktioner med IFTTT
Integrera Automower® ännu mer i ditt smarta hem genom att använda IFTTT. Anslut Automower® till Automower® Connect-appen, eller skapa utökad funktionalitet med IFTTT. Kanske vill du att din gräsklippare ska parkera när dina barn kommer hem från skolan eller när väderprognosen visar kraftigt regn? Eller helt synkronisera med väderprognosen? IFTTT ("If This, Then That") är gratis och lätt att använda.
GPS stöldskydd
Produkter utrustade med denna funktion spårar klipparens GPS-position och skickar meddelanden till din enhet via Automower Connect®-appen. Minimerar risken för stöld och låter dig alltid veta var din gräsklippare befinner sig.
Automower® Access
Det nya användargränssnittet Automower® Access, med högupplöst färgdisplay, väljarhjul och statusindikator vilket ger ett intuitivt sätt att styra din klippare. Det ikonbaserade designspråket integreras intuitivt med Automower® Connect smartphone-appen, vilket ger en sömlös användarupplevelse.
Automower® tillbehörsport
Tillgänglig på Automower® NERA-serien, tillbehörsporten gör att plug-in tillbehör kan anslutas och erbjuda ytterligare funktioner och teknik. Som Husqvarna EPOS™ plug-in kit som erbjuder installation utan begränsningskabel, för en flexibel skötsel av gräsmattan.
Husqvarna AIM- teknologi (Automower® Intelligent Mapping)
Husqvarnas AIM- teknologi använder inbyggd GPS och sensorer i din robotklippare för att skapa en virtuell karta av din gräsmatta. Teknologin möjliggör också en serie av smarta Automower®- funktioner. I Automower® Connect- appen kan man se den virtuella kartan, begränsnings- och guidekabeln. Med AIM-teknologin kan du använda appen för att definiera områden med anpassade inställningar för både klipphöjd, tider för klippning och klippfria zoner. Automower® kan också spåras i realtid med hjälp av Automower® Connect.
Automower® X-Line
Husqvarna Automower® X-Line är vårt mest kompletta sortiment, designat för dem som vill ha en förstklassig robotgräsklippare. Utrustad med X-Line-funktionspaketet, inklusive Automower® Connect med GPS-stöldspårning, GPS-assisterad navigering, LED-strålkastare, främre gummistötfångare och X-Line karossdesign.
GeoFence
Genom att definiera GeoFence-området för din gräsklippare via Automower® Connect-appen får du aviseringar till din telefon om din gräsklippare flyttas utanför detta fördefinierade område. Detta minimerar risken för stöld och låter dig alltid veta var din gräsklippare befinner sig.
FOTA - Firmware-Over-The-Air
Möjlighet att göra programvaruuppdatering själv via Automower® Connect.
Frostskydd
Robotgräsklipparen avbryter automatiskt klippschemat när det är frost, vilket bidrar till att skydda gräsmattan.
Automatisk passagehantering
Husqvarna Automower® känner automatiskt av när den kommer till trånga passager och kan ta sig igenom även de allra snävaste sådana. Den varierar sin väg genom passagen för att undvika att spårbildning uppstår.
Rewilding Mode
Rewilding Mode är utformat för att naturen ska få bli en del av trädgården igen. När det är aktiverat gör det automatiskt 10 % av gräsmattan till ett förvildningsområde. Automower®-klipparen lämnar detta område orört så länge du vill och du kan skala om, ändra form på, flytta eller ta bort förvildningsområdet när som helst.

Den här funktionen finns för följande modeller: 405X, 415X, 430X NERA, 435X AWD och 450X NERA och användare meddelas om uppdateringen via Automower® Connect-appen. 430X NERA och 450X NERA behöver en installation med begränsningskabel för att Rewilding Mode ska kunna användas.

Vädertimer
Arbetstiden anpassas efter hur snabbt gräsmattan växer, vilket innebär att Husqvarna Automower® maximerar klipptiden under perioder när gräset växer mycket. Vid soligt eller torrt väder, eller mot slutet av säsongen, klipper den inte lika länge och ofta, vilket innebär mindre slitage på såväl gräsmatta som klippare.
Punktklippning
Specialläge för att klippa begränsade ytor med längre gräs. Detta är särskilt användbart för ytor under exempelvis trädgårdsmöbler när möblerna har tagits bort. Placera gräsklipparen i önskat område och välj punktklippningsläge. Gräsklipparen kommer att klippa i täta spiraler och återgå till automatiskt läge när den är klar.
TargetHeight för förbättrad gräskvalitet
Förbättrad gräskvalite med TargetHeight-funktion som automatiskt justerar klipphöjden från max till en definerad höjd över en 10-dagarsperiod.
Spiralklippning
Automatisk funktion där klipparen byter till spiralklippning för att snabbt jämna ut områden med högre gräs.
Elektrisk höjdjustering
Klipphöjden ställs enkelt in med den elektriskt styrda höjdjusteringen, lättillgänglig från huvudmenyn eller via Automower® Connect-appen.
Enkel rengöring
Du kan tvätta robotgräsklipparens utsida och undersida med hjälp av en trädgårdsslang. Du kan använda det monterade underhållsverktyget till att ta bort kåpan för enkel rengöring och för att kunna komma åt överallt.
Profiler
Skapa olika profiler med individuella inställningar för att lättare kunna använda klipparen på flera platser. Med personliga namn för varje profil och installation är det enkelt att växla mellan olika inställningar via menyn på klipparen.
Låga koldioxidutsläpp
När du väljer den här produkten kan du känna dig säker på att den avger lägre koldioxidutsläpp under aktiv användning jämfört med en traditionell bensinprodukt. Den här batteridrivna produkten avger ingen koldioxid under användning samtidigt som den levererar den kraft och kvalitet som du förväntar dig av en Husqvarna-produkt. Men det är viktigt att komma ihåg att koldioxidutsläpp uppstår under andra stadier av produktens livscykel, t.ex. tillverkning, laddning och kassering av uttjänta produkter.
Läs mer ...Stäng

Tillbehör

Ersatt av  529 53 26-01
593 16 36-01
Pris1 060
POWER UNIT POWER SUPPLY 1.3A E
Pris948
POWER UNIT POWER SUPPLY 4.2A E
Pris1 950
Ersatt av  599 66 27-01
590 44 25-01
Pris3 600
POWER UNIT POWER SUPPLY 7.0A E
Pris3 600
TESTUTRUSTNING
577 60 68-01
Pris863.95
Automower® FlexiFence
529 88 05-01
Pris1 590
Begränsare - Klippyta
597 98 70-01
Pris459
WRENCH BITS FOR ROBOTIC BLADES
Pris134
Hybridgräs 1x1 Meter
598 89 60-01
Pris549
Bladuppsättning, 9 st
577 86 46-03
Pris249
Knivset Automower®
595 08 44-01
Pris299
ANCHOR SCREW 6 PCS
597 43 58-01
Pris128
Installationskit, stort
Pris3 190
Installationskit, mellan
Pris1 990
Installationskit, litet
Pris1 290
Anslutningskontakt, 5 st
Pris119
Märlor
577 86 42-01
Pris199
Rengöringskit till Automower
Pris419
Rengöringsspray, 200ml
Pris149
Skarvkoppling, 5 st
577 86 47-01
Pris99
Automower® Skyddsbox
599 80 17-01
Pris149
Begränsningskabel 50 m, Ø2,7mm
Pris429
Begränsningkabel 150m Ø2.7mm
Pris1 220
Begränsningskabel PRO Ø5,5mm
Pris3 490
Automower® Hjulborstkit
Pris449
Automower® Terrängkit
Pris1 050
Automower® Terrängkit
Pris899
Automower® Terrängkit
Pris999
Husqvarna Automower® Connect Kit
Pris3 690
Automower® Vägghängare
Pris789
Automower® Vägghängare
Pris789
Automower® Vägghängare
Pris789
Hus till Aspire™ R4
536 66 18-01
Pris1 690
Hus till Husqvarna Automower® Nera
Pris2 490
Hus till Husqvarna Automower®
Pris2 490
Hus till Husqvarna Automower®
Pris2 290
Hus till Husqvarna Automower®
Pris2 690
Husqvarna EPOS™ Plug-in kit
Pris16 500
EPOS™ Plug-in modul
535 54 53-01
Pris3 690
EPOS™ RS1 referensstation
Pris5 490
EPOS Referensstation
970 46 82-01
Pris12 300
Laddstation CEORA™ CS4
Pris35 900
CEORA™ Stödplatta
535 42 31-01
Pris4 390
CEORA™ Hjulborstar
529 31 89-01
Pris16 900
CEORA™ Hjulborstar, refill
Pris1 390

Betyg & kommentarer

Sätt ett betyg

För att ange betyg för produkten behöver ni vara inloggad.
Husqvarna EPOS™ Plug-in kit
Pris16 500
Rengöringskit till Automower
Pris419
Automower® Skyddsbox
599 80 17-01
Pris149
Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan